Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κατερίνα Στεφανίδη Ρεκορ - Καλές παρουσίες για Στεφανίδη και Τεντόγλου στο Μινσκ - Τα δυο χρυσά κορίτσια της ελλάδας, η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου το χρυσό μετάλλιο με 4.85μ (νέο ρεκόρ αγώνων) κατέκτησε η κατερίνα στεφανίδη στο επί κοντώ κατά την 3η.

Κατερίνα Στεφανίδη Ρεκορ - Καλές παρουσίες για Στεφανίδη και Τεντόγλου στο Μινσκ - Τα δυο χρυσά κορίτσια της ελλάδας, η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου το χρυσό μετάλλιο με 4.85μ (νέο ρεκόρ αγώνων) κατέκτησε η κατερίνα στεφανίδη στο επί κοντώ κατά την 3η.. Κατερίνα στεφανίδη (αο φιλοθέης), μίτινγκ, καλιφόρνια (9/5). Κατερίνα στεφανίδη (αο φιλοθέης), diamond league, μονακό (9/7). Η κατερίνα στεφανίδη κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του λονδίνου! Ξεκίνησε από τα 4.62, συνέχισε. Η κατερίνα στεφανίδη συνέχισε τις προσπάθειές της στο 4.91 για να κυνηγήσει και το ρεκόρ αγώνων, χωρίς να το καταφέρει.

Την ίδια ώρα η βασική αντίπαλος της νέας παγκόσμιας πρωταθλήτριας, η σάντι μόρις απέτυχε μία φορά στα 4.82 και δύο στα 4.89 κι ως εκ. Κατερίνα στεφανίδη και νικόλ κυριακοπούλου στον τελικό του επί κοντώ. Το ρεκόρ που δεν κατέρριψε ο λούκα ντόντσιτς θα ήταν για. «φτάσανε να μας ζητούν πίσω τα λεφτά από τα μετάλλια». Η στεφανίδη πέρασε με την πρώτη τα 4.65, 4.75 και 4.82.

Κατερίνα Στεφανίδη - Ο δρόμος προς τη δόξα - ΒΙΝΤΕΟ
Κατερίνα Στεφανίδη - Ο δρόμος προς τη δόξα - ΒΙΝΤΕΟ from media.enikos.gr
Κατερίνα στεφανίδη και νικόλ κυριακοπούλου στον τελικό του επί κοντώ. Η κατερίνα στεφανίδη συνέχισε τις προσπάθειές της στο 4.91 για να κυνηγήσει και το ρεκόρ αγώνων, χωρίς να το καταφέρει. Η κατερίνα στεφανίδη ξεπέρασε τα 4μ80., έκανε νέο ρεκόρ σεζόν στον ανοικτό στίβο και πήρε την πρωτιά στο 6ο athens street pole vault, χαρίζοντας το έπαθλο στο σύλλογο μαζί για το παιδί. Εκτός από τον τεντόγλου, η ελλάδα έχει ελπίδες για ένα ακόμη μετάλλιο στον στίβο από την κατερίνα στεφανίδη. Ρεκόρ ευρώπης και νέο ρεκόρ αγώνων στο athens street pole vault. Το ρεκόρ που δεν κατέρριψε ο λούκα ντόντσιτς θα ήταν για. Η κατερίνα στεφανίδη καταγγέλλει ότι η πολιτεία της ζήτησε πίσω τα χρήματα από το πριμ για το μετάλλιο στο. Η 26 ετών ελληνίδα πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ κατερίνα στεφανίδη, σπάει το φράγμα των 4.9 μέτρων, σε μίτινγκ κλειστού στίβου της νέα υόρκης και πετυχαίνει πανελλήνιο ρεκόρ, τη δεύτερη.

Το μεγαλο αλμα και το ρεκορ vid.

Το ρεκόρ που δεν κατέρριψε ο λούκα ντόντσιτς θα ήταν για. Τη 18η συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η κατερίνα στεφανίδη στο διεθνές μίτινγκ του λιεβέν της γαλλίας. Σε ποια περιοχή ο υδράργυρος έφτασε τους 46,3 βαθμούς. Ξεκίνησε από τα 4.62, συνέχισε. Η κατερίνα στεφανίδη πρόσθεσε άλλο ένα μετάλλιο στη συλλογή της, κατακτώντας την 3η θέση στο άλμα επί κοντώ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στην ντόχα. Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει (βίντεο). Η κατερίνα στεφανίδη κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του λονδίνου! Η βασίλισσα των ευρωπαϊκών αιθέρων. Η κατερίνα στεφανίδη ξεπέρασε τα 4μ80., έκανε νέο ρεκόρ σεζόν στον ανοικτό στίβο και πήρε την πρωτιά στο 6ο athens street pole vault, χαρίζοντας το έπαθλο στο σύλλογο μαζί για το παιδί. Το μεγαλο αλμα και το ρεκορ vid. Μετά και το χρυσό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της ολλανδίας (που συνοδεύτηκε με ρεκόρ αγώνων 4,81μ.), η κατερίνα. Ρεκόρ ευρώπης και νέο ρεκόρ αγώνων στο athens street pole vault. Ζωή.σαν.παραμύθι (κατερίνα)'s instagram profile post.

Από τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος ήταν η κατερίνα στεφανίδη (αο φιλοθέης), η οποία επιζητούσε μία καλή εμφάνιση για να επιστρέψει στα μεγάλα άλματα. Η κατερίνα στεφανίδη πρόσθεσε άλλο ένα μετάλλιο στη συλλογή της, κατακτώντας την 3η θέση στο άλμα επί κοντώ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στην ντόχα. Όλες οι ειδήσεις για κατερίνα στεφανίδη ρεκόρ στο μεγαλύτερο νεανικό site. Στην μάχη των προκριματικών στεφανίδη, κυριακοπούλου και πόλακ. Καθάρισε τη μάχη του μεταλλίου στα 4,82μ., ύψος το οποίο πέρασε και αργότερα newsit αθλητικα αλλα σπορ κατερινα στεφανιδη:

Βραβεία ΠΣΑΤ: Αυτοί είναι οι κορυφαίοι στον ελληνικό ...
Βραβεία ΠΣΑΤ: Αυτοί είναι οι κορυφαίοι στον ελληνικό ... from 1.bp.blogspot.com
Πέρασε τα 4.83, επίδοση που αποτελεί την καλύτερή της για το 2018. Συγχαρητήρια της σακελλαροπούλου στον ντούσκο. «φτάσανε να μας ζητούν πίσω τα λεφτά από τα μετάλλια». Η υπόθεση πρώτη θέση στη γλασκώβη ήταν ελληνική, αφού εκεί ήταν και αγωνίστηκε η. Ζωή.σαν.παραμύθι (κατερίνα)'s instagram profile post. Από τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος ήταν η κατερίνα στεφανίδη (αο φιλοθέης), η οποία επιζητούσε μία καλή εμφάνιση για να επιστρέψει στα μεγάλα άλματα. Η κατερίνα στεφανίδη κατέχει από το 2017 το πανελλήνιο ρεκόρ στα 4.91 μέτρα στο άλμα επί κοντώ και η συμμετοχή της στους ολυμπιακούς αγώνες είναι κάτι παραπάνω από δέλεαρ για την ίδια. Στην μάχη των προκριματικών στεφανίδη, κυριακοπούλου και πόλακ.

Από τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος ήταν η κατερίνα στεφανίδη (αο φιλοθέης), η οποία επιζητούσε μία καλή εμφάνιση για να επιστρέψει στα μεγάλα άλματα.

Τη δεύτερη θέση στο επί κοντώ με άλμα στα 4,65 κατέλαβε η κατερίνα στεφανίδη στο diamond league της γλασκώβης. Συγχαρητήρια της σακελλαροπούλου στον ντούσκο. Μετά και το χρυσό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της ολλανδίας (που συνοδεύτηκε με ρεκόρ αγώνων 4,81μ.), η κατερίνα. Η κατερίνα στεφανίδη ήταν το φαβορί στο επί κοντώ γυναικών για το χρυσό. Κατερίνα στεφανίδη (αο φιλοθέης), μίτινγκ, καλιφόρνια (9/5). Πέρασε τα 4.83, επίδοση που αποτελεί την καλύτερή της για το 2018. Η κατερίνα στεφανίδη κατέχει από το 2017 το πανελλήνιο ρεκόρ στα 4.91 μέτρα στο άλμα επί κοντώ και η συμμετοχή της στους ολυμπιακούς αγώνες είναι κάτι παραπάνω από δέλεαρ για την ίδια. 4 φεβρουαρίου 1990) είναι ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια.αγωνίστηκε στους ολυμπιακούς αγώνες του 2012 και του 2016. Η στεφανίδη βελτίωσε δύο φορές το φετινό της ρεκόρ, αφού πριν φτάσει στο 4,83 μ., με το οποίο επικράτησε του αγώνα, είχε κάνει 4,76 μ., επίδοση καλύτερη από το 4,75 μ. Από τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος ήταν η κατερίνα στεφανίδη (αο φιλοθέης), η οποία επιζητούσε μία καλή εμφάνιση για να επιστρέψει στα μεγάλα άλματα. Η βασίλισσα των ευρωπαϊκών αιθέρων. Την ίδια ώρα η βασική αντίπαλος της νέας παγκόσμιας πρωταθλήτριας, η σάντι μόρις απέτυχε μία φορά στα 4.82 και δύο στα 4.89 κι ως εκ. Όλες οι ειδήσεις για κατερίνα στεφανίδη ρεκόρ στο μεγαλύτερο νεανικό site.

Το μεγαλο αλμα και το ρεκορ vid. Η κατερίνα στεφανίδη είχε δηλώσει πως το 2017 ήθελε να είναι ακόμα καλύτερη από το 2016, όταν και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του ρίο. Καθάρισε τη μάχη του μεταλλίου στα 4,82μ., ύψος το οποίο πέρασε και αργότερα newsit αθλητικα αλλα σπορ κατερινα στεφανιδη: Η κατερίνα στεφανίδη καταγγέλλει ότι η πολιτεία της ζήτησε πίσω τα χρήματα από το πριμ για το μετάλλιο στο. Ρεκόρ ευρώπης και νέο ρεκόρ αγώνων στο athens street pole vault.

Η Κατερίνα Στεφανίδη πριν πάρει το χρυσό μετάλλιο είχε ...
Η Κατερίνα Στεφανίδη πριν πάρει το χρυσό μετάλλιο είχε ... from popaganda.gr
Όλες οι ειδήσεις για κατερίνα στεφανίδη ρεκόρ στο μεγαλύτερο νεανικό site. Ζωή.σαν.παραμύθι (κατερίνα)'s instagram profile post. Καθάρισε τη μάχη του μεταλλίου στα 4,82μ., ύψος το οποίο πέρασε και αργότερα newsit αθλητικα αλλα σπορ κατερινα στεφανιδη: Η κατερίνα στεφανίδη ξεπέρασε τα 4μ80., έκανε νέο ρεκόρ σεζόν στον ανοικτό στίβο και πήρε την πρωτιά στο 6ο athens street pole vault, χαρίζοντας το έπαθλο στο σύλλογο μαζί για το παιδί. Η κατερίνα στεφανίδη κατέχει από το 2017 το πανελλήνιο ρεκόρ στα 4.91 μέτρα στο άλμα επί κοντώ και η συμμετοχή της στους ολυμπιακούς αγώνες είναι κάτι παραπάνω από δέλεαρ για την ίδια. Το ρεκόρ που δεν κατέρριψε ο λούκα ντόντσιτς θα ήταν για. Η 26 ετών ελληνίδα πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ κατερίνα στεφανίδη, σπάει το φράγμα των 4.9 μέτρων, σε μίτινγκ κλειστού στίβου της νέα υόρκης και πετυχαίνει πανελλήνιο ρεκόρ, τη δεύτερη. Η κατερίνα στεφανίδη πήρε την 1η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του βερολίνου περνώντας με την 3η προσπάθεια τα 4.85μ.

Τη δεύτερη θέση στο επί κοντώ με άλμα στα 4,65 κατέλαβε η κατερίνα στεφανίδη στο diamond league της γλασκώβης.

Καθάρισε τη μάχη του μεταλλίου στα 4,82μ., ύψος το οποίο πέρασε και αργότερα newsit αθλητικα αλλα σπορ κατερινα στεφανιδη: Το ρεκόρ που δεν κατέρριψε ο λούκα ντόντσιτς θα ήταν για. Εκτός από τον τεντόγλου, η ελλάδα έχει ελπίδες για ένα ακόμη μετάλλιο στον στίβο από την κατερίνα στεφανίδη. Η απίστευτη ελληνίδα πρωταθλήτρια όχι μόνο ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η κατερίνα στεφανίδη καταγγέλλει ότι η πολιτεία της ζήτησε πίσω τα χρήματα από το πριμ για το μετάλλιο στο. Την ίδια ώρα η βασική αντίπαλος της νέας παγκόσμιας πρωταθλήτριας, η σάντι μόρις απέτυχε μία φορά στα 4.82 και δύο στα 4.89 κι ως εκ. 4.73 για την κατερίνα στεφανίδη. Ζωή.σαν.παραμύθι (κατερίνα)'s instagram profile post. Συγχαρητήρια της σακελλαροπούλου στον ντούσκο. Η κατερίνα στεφανίδη κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του λονδίνου! Κατερίνα στεφανίδη (αο φιλοθέης), diamond league, μονακό (9/7). 4 φεβρουαρίου 1990) είναι ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια.αγωνίστηκε στους ολυμπιακούς αγώνες του 2012 και του 2016. Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει (βίντεο).

Η κατερίνα στεφανίδη πρόσθεσε άλλο ένα μετάλλιο στη συλλογή της, κατακτώντας την 3η θέση στο άλμα επί κοντώ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στην ντόχα κατερίνα στεφανίδη. Η βασίλισσα των ευρωπαϊκών αιθέρων.